25% Extra Reducere la toate produsele PROMO25

Concurs OutletMAG Shop & Gift

Regulamentul oficial al Concursului „Găsește-l pe Moșu”

ART. 1. ORGANIZATORUL CONCURSULUI

Organizatorul concursului „Găsește-l pe Moșu”, denumit în continuare Organizatorul este EOUTLETMAG SRL, persoană juridică de naționalitate română, cu sediul social în DN28, KM10, Hala C1, Iasi-Tg. Frumos, localitatea Letcani, județul Iași, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului J22/2262/2020, CUI RO 430983229

Campania se va derula conform prevederilor prezentului Regulament Oficial (în cele ce urmează „Regulamentul”), fiind obligatoriu pentru toți Participanții.

Organizatorul își rezervă dreptul de a modifica Regulamentul pe parcursul desfășurării Campaniei, având obligația de a anunța publicul în mod oficial, în aceeași manieră în care a fost făcută și informarea inițială. Astfel de modificări vor fi făcute publice cu cel puțin 24 de ore înaintea intrării în vigoare a modificărilor respective pe pagina de Facebook OutletMAG.ro - https://www.facebook.com/eoutletmag.

ART. 2. DURATA ȘI LOCUL DE DESFĂȘURARE A CAMPANIEI

Campania este organizată și desfășurată la nivel național pe website-ul OutletMAG - https://outletmag.ro, în perioada 19 - 24 decembrie 2022, orele 22:59. Orice participant care nu se încadrează în acest interval de timp, nu va fi luat în considerare.

ART. 3 MECANISMUL CAMPANIEI

Pentru a putea participa în cadrul Campaniei Participanții trebuie:

  • Să cauți o imagine cu Moș Crăciun, sugerată în pagina oficială de Facebook OutletMAG - https://www.facebook.com/eoutletmag/photos/a.116210903587006/628256862382405, unde se poate găsi în orice categorie de articole din site
  • Trebuie să cauți și să accesezi orice articol și să analizezi imaginile produselor
  • Dacă observi un Moș Crăciun pe una din imagini, atunci ai câștigat
  • Pentru a intra în posesia câștigului, trebuie sa dai click pe imaginea cu Moș Crăciun și automat se va genera un voucher.

ART. 4 PREMIILE, VALOAREA ACESTORA

În cadrul acestei Campanii, sunt acordate 15 premii, constând în 15 vouchere OutletMAG, în valoare de câte 250 de RON fiecare. Valoarea totală a premiilor va fi de 3750 RON.

Participanților la Campanie NU le sunt impuse niciun fel de cheltuieli directe sau indirecte suplimentare.

Câștigătorii nu au posibilitatea și nici dreptul de a cere modificarea caracteristicilor premiului și nici acordarea contravalorii în bani a acestuia. Câștigătorii sunt singurii beneficiari ai premiilor atribuite și nu pot ceda drepturile asupra premiilor câștigate altor persoane.