-15% EXTRA la toate produsele, cod CRAZY15

Paltoane

Paltoane damă
Paltoanele de damă sunt piese vestimentare de iarnă care acoperă întregul corp, de obicei până la nivelul genunchilor sau chiar mai jos, și sunt proiectate pentru a oferi căldură și confort în sezonul rece. 

151 produse
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Paltoanele de damă sunt disponibile pe site-ul outletmag.ro într-o gamă largă de stiluri, modele, culori și materiale, ceea ce le face o alegere populară pentru femei.

Acestea sunt confecționate dintr-o varietate de materiale, inclusiv lână, mohair, casmir, pânză, bumbac și materiale sintetice. 

În funcție de stilul și modelul paltonului, acestea pot fi purtate atât în ​​contexte formale, cât și informale. Un palton clasic poate fi purtat cu o rochie eleganta sau o pereche de pantaloni și o bluză. Paltoanele mai casual pot fi purtate cu blugi și bocanci.

În ceea ce privește culorile, paltoanele pot fi găsite într-o gamă largă de nuanțe, de la neutre, cum ar fi negru, maro, gri sau alb, la culori mai puternice, precum roșu, verde sau albastru. Astfel, paltoanele de damă pot fi alese în funcție de preferințele personale și de contextul în care urmează să fie purtate.
Arata mai mult