-15% EXTRA la toate produsele, cod CRAZY15

Corsete

Corsete damă
Corsetele de damă sunt piese vestimentare care sunt strânse pe talie, de obicei, prin intermediul unui sistem de şireturi sau benzi elastice, pentru a oferi o siluetă mai subţire şi mai feminină. Acestea au fost purtate timp de secole de către femei din toate clasele sociale, de la aristocraţii din Evul Mediu până la femeile obişnuite din zilele noastre.

0 produse
Ne pare rau dar nu avem nici un produs cu aceste criterii!
Corsetele de damă sunt disponibile pe site-ul outletmag.ro într-o varietate mare de materiale, cum ar fi satin, brocart, dantelă sau piele. Ele sunt de asemenea decorate cu paiete, mărgele, broderii sau alte elemente decorative, pentru a adăuga un plus de strălucire şi eleganţă.

Corsetele de damă pot fi utilizate în moduri diferite. Multe femei le poartă pentru a-şi îmbunătăţi postura şi pentru a reduce durerile de spate, în timp ce altele le folosesc ca piese de bază pentru costumele de epocă sau pentru evenimente formale. 

În plus, unele corsete sunt destinate să fie purtate ca piese vestimentare exterioare, pe deasupra unei cămăşi  sau a unui tricou, în timp ce altele sunt mai potrivite pentru a fi purtate sub haine pentru a crea o siluetă mai subţire.
Arata mai mult