-15% EXTRA la toate produsele, cod CRAZY15

Politica de confidentialitate

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, OutletMag are obligatia de a administra datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate.

Scopul colectarii datelor este: informarea utilizatorilor/Cumparatorilor privind situatia contului lor de pe www.outletmag.ro, informarea utilizatorilor/cliensilor privind evolusia si starea comenzilor, evaluarea produselor si serviciilor oferite, activitasi comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vânzarilor si comportamentul consumatorului.

Prin completarea datelor dumneavoastra în formularul de creare de cont si/sau de Comanda declarasi ca acceptasi neconditionat ca datele dumneavoastra personale sa fie incluse în baza de date a OutletMag si va dasi acordul expres si neechivoc ca toate aceste date personale sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre OutletMag, afiliatii si colaboratorii acestora pentru desfasurarea si/sau derularea de catre OutletMag, afiliasii si colaboratorii acestora de activitasi cum ar fi, dar fara a se limita la, activitasi comerciale, de promovare a produselor si serviciilor, de marketing, de publicitate, de media, administrative, de dezvoltare, de cercetare de piata, de statistica, de urmarire si monitorizare a vânzarilor si comportamentul consumatorului. De asemenea, va dasi acordul expres si neechivoc ca aceste date personale sa poate fi transferate (cedate) de catre OutletMag atât afiliasilor sai precum si altei/altor entitasi din ?ara sau strainatate. Prin citirea prezentelor Termene si Condisii asi luat la cunostinta faptul ca va sunt garantate drepturile prevazute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervensie, dreptul de opozisie, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justisiei în caz de încalcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Totodata, avesi dreptul de a va opune prelucrarii datelor dumneavoastra personale si de a solicita stergerea totala sau parsiala a acestora. Pe baza unei cereri scrise, datate si semnate, expediate pe adresa OutletMag, [email protected], va putesi exercita, în mod gratuit, urmatoarele drepturi:

- o data pe an, sa vi se confirme faptul ca datele personale sunt sau nu prelucrate;

- sa intervenisi asupra datelor transmise;

- sa va opunesi prelucrarii datelor pentru motive întemeiate si legitime legate de situasia lor particulara;

- sa solicita si stergerea datelor, cu exceptia situatiilor prevazute de lege.

Astfel, www.outletmag.ro  poate notifica utilizatorii/clientii privind ofertele curente prin newsletterul saptamânal si poate trimite felicitari sau alte mesaje speciale. www.outletmag.ro  nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator/client care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.outletmag.ro  poate opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Partajarea datelor tale:

Nu am vândut, nu vindem și nu vom vinde niciodată datele dumneavoastră către terțe părți. Oferim servicii care se bazează pe încrederea clienților și a potențialilor clienți, iar siguranța datelor personale este esențială în acest proces.

Singurele entităti care au acces la datele utilizatorilor acestui site sunt agențiile sau furnizorii cu care colaborăm în baza unor contracte ce conțin clauze de confidențialitate, fără de care nu ne-am putea desfășura activitatea și, în cazuri excepționale și doar pe baza unor cereri oficiale, instituțiile publice care aplică legea în România.

De asemenea, anonimizăm și agregăm informațiile personale (astfel încât acestea să nu vă identifice) și să le folosim în scopuri, inclusiv testarea sistemelor IT, cercetare, analiza datelor, îmbunătățirea site-ului și a aplicației și dezvoltarea de noi produse și servicii.

Furnizorii de servicii cu care colaboram pentru a ne desfasura activitatea sunt:

 • Eoutletmag SRL & Outlet Impex Mag Srl - proprietar magazin online
 • ClausWeb SRL – furnizor servicii de gazduire si administrare server
 • Crash 3.0 SRL – agentie marketing digital
 • Rautu IT Solutions SRL - firma dezvoltare software
 • Google Analytics – analiza traficului pe site
 • Facebook, Instagram – retele sociale si servicii de promovare in Social Media
 • Google Ads si Facebook Ads – platforme promovare anunturi
 • Self Trust Consulting SRL - firma contabilitate, consultanta si audit
 • Fan Courier SRL - firma de curierat
 • Same Day Srl - firma curierat
 • GLS Curier Srl - firma curier
 • Glami SRL - agentie promovare online
 • Okazii SRL - platforma promovare
 • Link Mobility SRL - serviciul de informare prin sms

Informatiile pe care ni le furnizati vor fi utilizate în scopul pentru care le-ati furnizat: pentru a administra, a sprijini si a evalua serviciile noastre si a preîntâmpina încalcarea securitatii, a legii si a termenilor nostri contractuali. De asemenea, OutletMag poate furniza datele dumneavoastra cu caracter personal altor companii cu care se afla în relatii de parteneriat, dar numai în temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate în siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei în vigoare, dupa cum urmeaza: furnizori de servicii de servicii de marketing, Curierat, servicii de plata/bancare, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre, asiguratori.

Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecâtoresti si altor organe abilitate ale statului, în baza si în limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.